top of page

Carlsberg - XXI Latvijas golfa klubu kauss 2023

Jau rīt, 26. augustā, Ozo golfa laukumā norisināsies Carlsberg – 21. Latvijas golfa klubu kauss. Aizsācies tālajā 2002. gadā Valmierā pavisam citādā formātā un dalībnieku skaitā. Uz ceļojošā kausa redzami daudzi uzvārdi, kas ir zināmi Latvijas golfa sabiedrībā. Pa šiem pilngadības gadiem pievienojušies arī daudzi jauni vārdi, kuri kā uzlecošas rīta zvaigznes parādījušies Latvijas golfa laukumos. Ir spēlētāji, kuri dzimuši pēc kausa iedibināšanas, lai augot meistarībai, cīnītos par godu tapt iegravētiem kausa pamatnē.

Bukmeikeru kantori rēķina šā gada dalībnieku izredzes un savilkuši sauso statistikas skaitļu informāciju. Pagājušā gada uzvarētāji RTM komanda šogad ir transformējušies divās – RTM Sprinteri un RTM Olimpiskā izlase, savukārt, stroke balvas ieguvēji RTM Izlase ir gatavi aizstāvēt šo godu kā komanda, kurai zemākais vidējais HCP ir 3.48, kas ir divas reizes mazāk kā Ozo Premium komandai. Vai ar to pietiks, lai iebaidītu konkurentus redzēsim rīt. Singlos ir piecas komandas, bet vai tas būs rezultatīvi? Arī komandu vidējais vecums svārstās no 22 gadīga studenta līdz 41 gadīga uzņēmuma vadītājam. Ko rādīs dāmas no LRTM un Sieviešu kluba, kā veiksies Reiņa spēlētājiem, kuri katru svētdienu kārtīgi trenējas 999 posmos? Arī pārējās komandas, veidojot sastāvus, ir kārtīgi domājušas par stratēģiju un augstāko matemātiku, lai šogad celtu virs galvas kausu un sadalītu iegūto maciņu, un citas balvas!

Skatītājiem, kuri sekos klātienē vai pie TV ekrāniem notikumiem laukumā, kurā lidināsies droni, piedāvājot spēlētājiem atspirdzinošus dzērienus gandrīz visā laukumā, informējam, ka komandas rezultāts veidosies no komandas pieciem labākajiem rezultātiem katrā bedrītē!




bottom of page