top of page

2021. gada sezonas pieturas punkti

Latvijas golfa federācijas valde, saskaņojot plānus ar golfa klubiem un laukumiem, pieņēmusi lēmumu par 2021. gada sezonas galvenajiem notikumiem. Tiesa, ņemot vērā pandēmijas neviennozīmīgo raksturu, visi labie plāni var tikt koriģēti – kā jau to piedzīvojam 2020. gada sezonā.


Latvijas golfa federācijas rīkotie pasākumi 2021. gada sezonā.

2. maijs – Latvijas golfa diena (visos laukumos) 1. jūnijs – Dāmu diena golfā (visos laukumos) 12.-13. jūnijs – Latvijas midamatieru un senjoru atklātais čempionāts, Ozo Golf Club 25.-27. jūnijs – Latvijas čempionāts, Jūrmalas GC 6.-8. augusts – Latvian Open, Ozo Golf Club 27.-29. augusts – Latvijas atklātais junioru čempionāts Junioru Tūres kalendārs un gaita vēl tiks precizēta.


Ņemot vērā vienošanos ar Eiropas golfa asociāciju, plānotas arī Eiropas Team Shields komandu sacīkstes, kas varētu notikt Jūrmalas laukumā, jūlija pēdējā nedēļā. Tam gan nepieciešams sakārtot formālās puses (sadarbības un atbildības līgumi), kā arī – labvēlīgu notikumu attīstība COVID 19 sakarā.

Lai arī šo - 2020. gada sezonu kopumā ierobežoja vīrusa agresīvā gaita, mēs tomēr tradīciju nemainīsim un gada nogalē nosauksim Latvijas labākos golfa spēlētājus (Trofeju balle). Vai šiem nolūkiem organizēsim kopīgu atpūtas vakaru – to noteiks valstī izsludinātā pulcēšanās kārtība, par ko informēsim.


LGF


bottom of page