top of page

Noskaidroti Latvian Open 2023 sadarbībā ar MrGreen uzvarētāji



Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzies LGF sezonas kalendāra pēdējais lielais turnīrs – Latvian Open 2023 sadarbībā ar MrGreen.

Par turnīra sportiskās kvalitātes apliecinājumu kalpo fakts, ka uz sacensībām bija ieradušies pārstāvji kopumā no 11 valstīm. Kā ierasts, laukuma un sacensību spriedzes nestos izaicinājumus arī šoreiz papildināja laikapstākļi. Šoreiz – karstums.

Dāmu konkurencē pārliecinoši savu otro Latvian Open titulu ar 232 sitieniem izcīnīja Katrīna Bulkovska. Tādā veidā Katrīna šogad savu trofeju sarakstu papildinājusi gan ar Latvijas čempionāta, gan Latvian Open uzvarām. Otrajā vietā ar 248 sitieniem ierindojās lietuviete Patricija Ulozaite. Bet trešā (250) Marlēna Gavare.

Kungu konkurencē cīņa bija spraiga līdz pat beigām. Pēc pirmās dienas līderos ar lielisku 68 sitienu raundu izvirzījās Latvijas čempions Stefans Sprūžs. Tomēr tikai sitienu aiz viņa turnīra tabulā bija Aleksanders Heiders-Toroks no Ungārijas, bet vēl sitienu tālāk lietuvietis Kajus Pacausks. Tieši šis trio kopā devās laukumā pēdējā grupā arī turnīra noslēguma dienā. Otrajā dienā krietni labāks sniegums bija ungāram un savu pārsvaru viņš spēja noturēt arī pēc 54 izspēlētām bedrītēm, iegūstot pirmo vietu ar 216 sitieniem. Trīs sitienus aiz ungāra otrajā vietā ierindojās Stefans Sprūžs, bet lietuvietim Pacauskam trešā vieta vēl divus sitienus tālāk.

LGF vēlas pateikties visiem sacensību dalībniekiem, Jūrmalas golfa klubam par lieliski sagatavoto laukumu un organizāciju, tiesnešiem un brīvprātīgajiem, kā arī atbalstītājiem – MrGreen, Lavazza un Venden.

Uz tikšanos LGF 2024. gada turnīros!

Comments


bottom of page